RCA Rapid

Ai mai făcut RCA ?

Caută-ţi vechea poliţă:

Vreau un sfat !

Te contactăm noi:


Aici puteţi scrie un mesaj

Despre AsigurariExpres si Parteneri


Portalul AsigurariExpres.ro este operat de firma SC WESTACO BROKER DE ASIGURARE SRL, broker autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in baza Deciziei nr. 970/13.12.2010, fiind inregistrat in Registrul Brokerilor sub nr. RBK666/14.12.2010

S.C. WESTACO BROKER DE ASIGURARE S.R.L. intermediaza printr-o retea de puncte de lucru dispuse in toata tara , aceasta permitandu-i sa obtina cele mai bune oferte , intr-un timp foarte scurt, pentru clientii sai.

Am aniversat 5 ani de activitate, 5 ani de asigurări prin WESTACO Broker, 5 ani de adaptare, de flexibilitate, de inovatie, de eficientă si de relatii profesionale.

Toată această perioadă, toti acesti ani au fost răsplătiti pe măsură cu satisfactii ce nu s-au lăsat asteptate prea mult.

De ce sa cumparati de la noi?

1. Cumparand de la noi veti economisi timp si bani

Avem grija ca dumneavoastra sa nu alocati prea mult timp afland oferta care va intereseaza. Completarea ofertei rapide dureaza doar 2 minute, iar pretul este cel mai avantajos.

2. Cele mai bune oferte

Va oferim posibilitatea de a compara cele mai bune oferte atat pentru RCA, cat si pentru celelalte tipuri de asigurari, functie de societatea de asigurari pe care o doriti in a va prelua riscul asigurat cat si de pretul practicat de catre aceasta.

3. Consultanta gratuita

Va oferim gratuit consultanta in domeniul asigurarilor si va raspundem cu promtitudine la toate nelamuririle dumneavoastra, in oricare din statiile OMV de pe teritoriul Romaniei

4. Comoditate

Datorita extinderii noastre teritoriale puteti ridica polita din oricare statie OMV, unde veti gasi punctele de lucru Westaco Broker de Asigurare sau functie de distanta fata de statia OMV, puteti primi polita la domiciliu. Daca nu aveti timp pentru a afla cea mai buna oferta suntem gata sa va contactam noi.

5. Disponibilitate

Datorita acoperirii teritoriale ridicate puteti achizitiona polite RCA oriunde si oricand, in toate punctele de lucru Westaco, din statiile OMV

6. Contul clientului

Devenind clientul nostru veti beneficia de servicii de administrare si gestionare a politelor de asigurare. Veti fi instintat in permanenta daca aveti rate scadente sau daca asigurarile dumneavoastra urmaza sa va expire.

6. Fara factori de influenta

Puteti sa accesati site-ul oricand doriti, fara sa fiti presat sa cumparati un produs. Noi va oferim posibilitatea sa aflati preturile fara sa aveti factori de influenta, intrucat dumneavoastra stiti cel mai bine ce produs va va satisface nevoia.

7. Confidentialitate

Respectam datele dumneavoastra cu caracter personal precum si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, scop in care se aplica Politica de Confidentialitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. WESTACO BROKER DE ASIGURARE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este intermedierea produselor de asigurare.

Conform legislatiei in viguare, sunteti obligat(a) sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor respective conform procedurilor si derularii acestora în conditii de sigurantă. Refuzul dvs. ne pune in imposibiltatea sa va oferim serviciile/produsele de asigurare respective, acestea nemaiputand sa fie oferite in absenta datelor de identificare necesare.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate partenerilor nostri si asiguratorului precum si autoritatilor carora, noi sau asiguratorul, avem obligatia legala sa le comunicam precum si catre companii in numele carora sau in colaborare cu care se fac incasari si plati, comercializari de produse, parteneri prin intermediul sau impreuna cu care se ofera serviciile/produsele respective, parteneri in colaborare cu care operatorul ofera noi servicii/produse.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

LiveZilla Live Chat Software