RCA Rapid

Ai mai făcut RCA ?

Caută-ţi vechea poliţă:

Vreau un sfat !

Te contactăm noi:


Aici puteţi scrie un mesaj

Simplu, Sigur, Rapid.

Simplu – la noi este simplu sa obtii cea mai buna cotatie

Sigur - experienta noastra si sistemele noastre informatice garanteaza siguranta datelor si operatiunilor tale

Rapid – Timpul tau este important! Sistemul este conceput ca tu sa poti alege si primi rapid cel mai ieftin si avantajos RCA

Poti alege modalitatea de livrare a politei: la domiciliu sau sa o ridici de undeva, pe drumul tau, de la partenerii nostri.

Cel mai bun preţ la RCA

Suntem conectati permanent cu asiguratorii in vederea obtinerii celui mai mic pret la RCA.

Te rugam sa fii atent, cand iti alegi RCA-ul, la restrictiile privind valabilitatea Cartii Verzi.

Spre exemplu, daca iti alegi un RCA la care asiguratorul nu iti ofera valabilitate la Cartea Verde intr-o tara in care calatoresti (ex Turcia, Bulgaria, Republica Moldova), atunci va trebui sa inchei, separat, o extindere de Carte Verde sau sa inchei o asigurare de frontiera la intrarea in tara respectiva.

De aceea, atunci cand iti alegi RCA consulta si tavelul de restrictii care apare in dreapta ofertei de pret penru fiecare asigurator.

Pe drumul tau

Iti poti alege pe website asigurarea RCA cea mai potrivita si o poti plati si ridica in oricare din statiile OMV din Romania.

Partenerul nostru - OMV Romania – are 159 de statii de distributie carburanti repartizate pe tot teritoriul Romaniei, unde te poti duce sa platesti si ridici asigurarea pe care ti-ai ales-o sau,direct, sa iti cumperi o asigurare.

LiveZilla Live Chat Software