RCA Rapid

Ai mai făcut RCA ?

Caută-ţi vechea poliţă:

Vreau un sfat !

Te contactăm noi:


Aici puteţi scrie un mesaj

Termenii şi condiţiile serviciului

1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Serviciului

Bine ati venit la AsigurariExpress.ro!

Utilizarea de catre dumneavoastra a serviciilor prestate de S.C. Westaco Broker de Asigurare S.R.L. (WBA) prin intermediul website-ului AsigurariExpress.ro are semnificatia ca dumneavoastra v-ati dat acordul asupra Termenilor si Conditiilor Serviciului (TOS). In situatia in care sunteti de acord si acceptati TOS prezentati, sunteti de acord sa acceptati neconditionat toate prevederile acestora./

TOS includ regulile de utilizare a site-ului AsigurariExpress.ro si regulile privind incheierea contractelor de asigurare de catre WBA in baza contactarii dumneavoastra prin intermediul prezentului website.

S.C. Westaco Broker de Asigurare S.R.L. (WBA) presteaza serviciile sale, denumite in continuare Serviciul sau Serviciile, pe cale electronica, prin intermediul paginii de internet www.AsigurariExpress.ro - numai in conditiile urmatorilor Termeni si Conditii denumiti in continuare şi Termeni de Oferire ai Serviciului sau, prescurtat, TOS. TOS pot fi actualizati de catre WBA din timp in timp fara a mai face nici o notificare prealabila catre dumneavoastra. TOS modificati se aplica de la momentul efectuarii modificarii.

Cea mai recenta versiune a TOS poate fi consultata de catre dumneavoastra, oricand la http://www.asigurariexpress.ro/tos sau selectand link-ul "Termeni si Conditii" amplasat in partea de jos a paginilor.

In mod special, pentru anumite servicii oferite, WBA poate sa includa prevederi suplimentare la actualii TOS, caz in care, inainte de furnizarea serviciului respectiv, veti fi instiintati.

2. Definitii

Urmatorii termeni utilizati in prezentul TOS sunt definiti in mod explicit si trebuie intelesi conform definitiilor de mai jos:

 • Site/Website – ansamblul paginilor disponibile, direct sau indirect, la adresa www.asigurariexpress.ro, grupate sub domeniul asigurariexpress.ro, inclusiv, dar fara a se limita la, imaginile, informatiile, datele, programele si legaturile dintre acestea
 • Utilizator – orice persoana care acceseaza website-ul
 • Nume de utilizator – o denumire, stabilita de utilizator conform conditiilor website-ului, prin care acesta se identifica, impreuna cu parola, pentru a i se autoriza de catre WBA accesul in anumite sectiuni ale website-ului
 • Parola – un sir de simboluri alfanumerice, stabilite de catre utilizator, menite a permite WBA sa identifice un utilizator si sa autorizeze accesul acestuia in anumite sectiuni ale prezentului website, prin furnizarea de catre utilizator a numelui de utilizator si a parolei
 • Asigurator/Companie de Asigurare – persoana juridica romana autorizata in condiiile legii sa exercite activitati de asigurare, sucursala sau filiala unui asigurator dintr-un stat tert, precum si sucursala unei societati de asigurare sau a unei societati mutuale dintr-un stat membru, care a primit o autorizaie de la autoritatea competenta a statului membru de origine

Asigurat – persoana care are un contract de asigurare incheiat cu asiguratorul

3. Prestatorul Serviciului

Prestatorul Serviciului este S.C. Westaco Broker de Asigurare S.R.L. (WBA), societate comerciala avand Cod Unic de Inregistrare 25637174 si Numar de Ordine in Registrul Comertului J40/6600/2009, autorizata sa desfasoare actvitati de intermediere in domeniul asigurarilor prin Decizia Presedintelui C.S.A. nr. 970/13.12.2010 si avand Numarul de Ordine in Registrul Brokerilor - RBK-666/14.12.2010.

WBA presteaza servicii de intermediere a asigurarilor, in numele si pe seama societatilor de asigurari care sunt prezentate si pe website si cu care a incheiat contracte de intermediere asigurari. Prin intermediul website-ului WBA stabileste un contact cu dumneavoastra in vederea furnizarii de informatii si oferte referitoare la politele de asigurare emise de asiguratorii cu care WBA a incheiat contracte de intermediere asigurari.

4. Utilizarea website-ului si a Serviciului

Serviciul poate fi utilizat doar de persoane cu deplina capacitate de exercitiu si de dispozitie si care au varsta de cel putin 18 ani.

In utilizarea Servicului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete asa cum sunt acestea solicitate in diversele sectiuni ale website-ului.

In baza acestor date, WBA va face oferte de asigurare pentru utilizator prin consultarea, electronica, a asiguratorilor parteneri.

Ofertele de asigurare "Ofertele" va vor fi prezentate in vederea informarii dumneavoastra si pentru ca sa puteti solicita, daca doriti, una din oferte in vederea incheierii unui contract de asigurare. Oferta este valabila pentru o perioada limitata de timp, in functie de asigurator, de aceea, la un moment ulterior valoarea ofertei pentru aceleasi date si la acelasi asigurator, poate sa difere.

In momentul in care ati ales o oferta si ati plasat o solicitare de incheiere a unui contract de asigurare, un asistent in brokeraj al WBA va va contacta in vederea definitivarii contractului de asigurare.

Contractul de asigurare intra in vigoare cel mai devreme la primirea, de catre WBA direct sau prin reprezentant desemnat de WBA, a contravalorii primei de asigurare.

Parola – trebuie pastrata de catre utilizator in siguranta astfel incat sa nu ajunga la cunostinta unui tert. WBA nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la consecintele aflarii de catre un tert a parolei de acces si a numelui dumneavoastra de utilizator.

Utilizatorul poate renunta in orice moment la utilizarea Serviciului.

WBA, fara nici o notificare prealabila, poate sterge sau adauga orice informatie pe website, poate intrerupe orice activitate pe website sau arhiva din continutul sitelui.

Forta Majora - Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Serviciul este furnizat pe principiul celui mai bun efort pentru a asigura o calitate buna si AsigurariExpress.ro si/sau operatorii acestuia si/sau administratorii si/sau proprietarii acestuia nu isi asuma nici un fel de obligatie si/sau responsabilitate directa sau indirecta in ceea ce priveste utilizarea sau consecintele utilizarii sau neutilizarii acestui site de catre utilizator.

5. Protectia datelor cu caracter personal

Westaco Broker de Asigurare S.R.L. este procesator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 15111.

Respectam datele dumneavoastra cu caracter personal precum si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, scop in care se aplica Politica de Confidentialitate.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. WESTACO BROKER DE ASIGURARE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este intermediere de produse de asigurare.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor respective conform procedurilor si derularii acestora în conditii de sigurantă. Refuzul dvs. ne pune in imposibiltatea sa va oferim serviciile/produsele respective, acestea nemaiputand sa fie oferite in absenta datelor de identificare necesare.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate partenerilor nostri si asiguratorului precum si autoritatilor carora, noi sau asiguratorul, avem obligatia legala sa le comunicam precum si catre companii in numele carora sau in colaborare cu care se fac incasari, comercializari de produse, parteneri prin intermediul sau impreuna cu care se ofera serviciile/produsele respective, parteneri in colaborare cu care operatorul ofera noi servicii/produse.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa noastra. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Adresa noastra de corespondenta este: Strada Stelea Spatarul, numarul 22, Sector 3, Bucuresti.

6. Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Pentru accesarea anumitor sectiuni ale acestui website veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui website, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. WBA va face toate demersurile rezonabil considerate acceptabile pentru pastrarea in siguranta a datelor dumneavoastra.

Sunteti de acord sa instiintati imediat WBA despre orice pierdere a parolei sau orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii AsigurariExpress.ro nu poate sub nici o forma, direct sau indirect, fi facut responsabil pentru continutul informatiilor furnizate de dumneavoastra sau terti incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Sunteti de acord sa nu folositi serviciul pentru:

 1. transmiterea unor informatii care pot fi considerate ilegale, amenintatoare, abuzive, defaimatoare, vulgare, obscene sau sub orice alta forma in discordanta cu legile in vigoare;
 2. transmiterea unor informatii care v-ar asocia direct sau indirect, in mod fals, cu orice entitate/persoana cu care nu sunteti asociati;
 3. a falsifica, copia sau face disponibil continut al site-ului pentru care nu este dat un astfel de drept;
 4. transmite, in orice forma, informatie, sigle, continut, etc. care este propietatea WBA sau unei terte parti si care nu v-a dat dreptul sa faceti acest lucru;
 5. afectarea prin impiedicarea sau diminuarea fluxului normal de furnizare a serviciului catre terti utilizatori;
 6. in general, in mod intentionat sau neintentionat, sa incalcati legea romana in vigoare sau orice alte reglementari care se pot aplica.

AsigurariExpress.ro isi rezerva dreptul de a refuza sa faca, partial sau total, livrari de produse/servicii comandate prin intermediul website-ului de catre un utilizator, in aceasta situatie instiintand utilizatorul telefonic sau prin e-mail in maxim 1 zi lucratoare de la lansarea comenzii si fara a fi obligat sa dea nici o explicatie privind motivele refuzului.

7. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele: AsigrariExpress.ro, operatorii, administratorii si/sau propietarii acestuia nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot apare intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul website-ului AsigurariExpress.ro.

AsigurariExpress.ro, operatorii, administratorii si/sau propietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate. Sfatul nostru este sa analizati cu atentie astfel de situatii si sa decideti numai in cunostinta de cauza, dupa o atenta evaluare a situatiei concrete.

Totodata legaturile cu alte site-uri sunt supuse acelorasi conditii mai sus mentionate, AsigurariExpress.ro neputand controla si/sau evalua si/sau certifica si nici dorind sa controleze si/sau evalueze si/sau certifice alte site-uri.

8. Drepturi de proprietate

Proprietarul AsigurariExpress.ro, WBA si, implicit, AsigurariExpress.ro respecta dreptul de proprietate asa cum este el specificat in legislatia in vigoare. Continutul acestui site, daca nu se mentioneaza altfel - texte, imagini, elemente grafice, logo-uri, baze de date - este proprietate privata si este aparat de legile privind propietatea intelectuala si celelalte legi aplicabile. Folosirea fara acordul Westaco Broker de Asigurare S.R.L. a oricaror din elementele enumerate va determina propietarul sau reprezentantii acestuia sa ia imediate masuri de restabilire a legalitatii prin folosirea tuturor procedeelor legale de protectie si despagubire pentru incalcarea drepturilor mai sus mentionate. Dumneavoastra, ca utilizator al Serviciului sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus. Sunteti totdata de acord sa nu accesati si/sau sa nu incercati sa accesati Serviciul decat prin intermediul interfetei puse la dispozitie de AsigurariExpress.ro si/sau operatorii acestuia si/sau proprietarii acestuia.

9. Contact

Orice contact se va face prin e-mail la adresa de e-mail: info-clienti@westaco.com

LiveZilla Live Chat Software